HATÁRTALANUL! 

Tanulmányi Kirándulás Hetedikeseknek

A 2017/18-as tanévben elnyert (az EMI által kiírt országos) pályázat és ennek kapcsán a Biharban és Érmelléken sikeresen lebonyolított tanulmányi kirándulás kiválóan sikerült, mely lendületet adott, hogy iskolánkban teljes gőzzel beinduljon a hetedik osztályosok körében ez a rendkívül hasznos és sokszínű, természeti, építészeti, történelmi és kulturális elemekben bővelkedő program. A   rendezvény bekerült iskolánk Pedagógiai Programjába is!

Az előző év sikerén, a felejthetetlen kirándulás élményén felbuzdulva a 2018/18-es tanévre is benyújtottam pályázatomat, amin 3 412 400 forint vissza nem térítendő állami támogatást kaptunk. Már javában tartanak az előkészületi munkálatok. Folyamatban van Biharban és Érmelléken a szállás, étkezés megszervezése, valamint a megvalósítandó programok összeállítása.  Elkezdtük az utazás előtt még ránk váró felkészítő foglalkozások megtartását, a szükséges kellékek, ajándékok beszerzését, elkészítését. Az utazó hetedik osztályosok szüleinek egy tájékoztató jellegű szülői értekezlet összehívását tervezzük az elkövetkező héten.

Az utazás időpontja:  2019. április 08 -11. hétfő, kedd, szerda, csütörtök    4nap/3éjszaka

Útvonal: Vecsés – Epres (hétfőn reggel), Nagyvárad, Nagyszalonta, Magyarremete, Pádis fennsík, Medve Barlang,  Várafenes, Csucsa, Torda, Tordai hasadék, Kolozsvár, Kalotaszeg, Magyarvista, Zilah, Szilágylompért, Érmindszent, Vecsés – Epres (csütörtök este)

Az utazás bérelt modern, jól felszerelt, biztonságos autóbusszal, kiváló helyismerettel, magyar és román nyelvismerettel rendelkező megbízható sofőrökkel történik. Romániában élő magyar PROFI idegenvezető áll rendelkezésünkre és kalauzol bennünket a négy nap alatt.

A szállás helye még pontosítás alatt, általában 4 – 6 fős szállásokon. Étkezés: teljes ellátás. Bőséges svédasztalos reggeli, ebéd: csomagolt hideg ebéd, a vacsora meleg étel, bőséges, finom 2-3 fogásos, a szálláshelyen.

Az előző hetedikes osztályok élménybeszámolója és a hozzá tartozó fényképek megtekinthetők az iskola honlapján (Határtalanul! Hetedikeseknek – címszónál)

Vecsés, 2019. március 04.                                                                          

Molnár Melinda, projektvezető tanár