eEllenőrző

Tisztelt Szülők!

A 2020/2021 tanévtől iskolánkban a papíralapú ellenőrzők és tájékoztató füzetek megszűnnek. Helyükbe a KRÉTA elektronikus ellenőrző lép, ami jelenleg is működik. Azok a szülők, akik nem tudják, vagy nem akarják használni az elektronikus ellenőrzőt, kérhetik az iskola titkárságán havonta egy alkalommal az osztályzatok kinyomtatását.

A KRÉTA elektronikus ellenőrző elérhető számítógépen a https://grassalkovich.ekreta.hu/Adminisztracio/Login címen, illetve mobiltelefonos applikáción keresztül ami elérhető a https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.ekreta.naplo illetve https://apps.apple.com/hu/app/kr%C3%A9ta-tan%C3%A1ri-napl%C3%B3/id1434586902 címen.

Az ellenőrzőbe való belépés kétféle képen történhet:

  1. Tanulói hozzáférés (felhasználói név: a tanuló oktatási azonosítója, jelszó: a tanuló születési dátuma (pl. 1999-01-01)
  2. Bővített gondviselői hozzáférés. Ez a belépési mód több jogosultságot biztosít a szülőknek/gondviselőknek (pl. fogadóórák, Lázár Ervin Program)

Ahhoz hogy bővített belépési jogosultságot generáljunk ismernünk kell a szülő/gondviselő e-mail címét.

Az lenne a kérésünk, hogy amennyiben igénybe szeretné venni a bővített gondviselői hozzáférést, küldjön egy üres e-mailt a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, a tárgy mezőbe beírva a tanuló/tanulók nevét és osztályát.

Ezt követően az e-mail címek rendszerbe való feltöltése után, a szülők/gondviselők kapnak egy automatikus levelet a belépési adatokkal.