GYERMEKÉTKEZTETÉS

Tisztelt Szülők!

A Magyar Államkincstár 2020. március 19-i levele alapján a gyermekek részére elrendelt iskolalátogatási tilalom fennállása idején is szükséges a gyermekétkeztetés biztosítása azon gyermekek részére, akinek szülei erre igényt tartanak. Jelen helyzetben kizárólag egyszeri étkezés (ebéd) megrendelésére van lehetőség!

Az megrendelt étel minden munkanapon 11-13 óra között lehet átvenni az iskolában.

Kérem, hogy amennyiben igényt tartanak az étkezésre akkor az írásban szíveskedjenek jelezni, az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre írt elektronikus levél formájában. A beérkezett igényeket minden esetben írásban visszaigazoljuk, melyben jelezzük, hogy melyik naptól tudjuk a megrendelt ételt biztosítani!

Az így megrendelt étkezés fizetési kötelezettséget von maga után. (Teljes ár 424 Ft/adag, kedvezményes ár – jogosultsági feltételek fennállása esetén: 212 Ft/adag) A fizetésre átutalással vagy az intézményünk bankszámlájára az OTP Bank bármelyik fiókjában készpénzbefizetéssel kerülhet sor.

 

Tájékoztatom továbbá, hogy március hónapban az étkezés március 16-tól minden gyermeknél lemondásra került. Mivel még nem tudjuk, hogy ez a rendkívüli állapot meddig tart az étkezési díjkülönbözetek rendezésére (túlfizetés esetén a szülő részére történő visszafizetésre) a későbbiekben – legkésőbb 2020. június 30-ig kerül sor.

 

Kérdés esetén keressenek minket az alábbi elérhetőségeink egyikén:

 

Erdős Katalin gazdasági ügyintéző (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) Tel : 30-283-19-30

Bársony Edit gazdasági vezető (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) Tel: 30-257-70-40