GYERMEKÉTKEZTETÉS VÁLTOZÁS

Tisztelt Szülők!

A Magyar Államkincstár 2020. március 19-i levele alapján a gyermekek részére elrendelt iskolalátogatási tilalom fennállása idején is szükséges a gyermekétkeztetés biztosítása azon gyermekek részére, akinek szülei erre igényt tartanak. Jelen helyzetben kizárólag egyszeri étkezés (ebéd) megrendelésére van lehetőség!  

A Gyvt. 21/A. § (3) és (6) bekezdései értelmében az intézményi gyermekétkeztetést a települési önkormányzat köteles biztosítani. Ezért intézményünk a vecsési tartózkodási hellyel rendelkező tanulók igényeit tudja figyelembe venni. Azoknak a tanulóknak a szülei, akiknek a tartózkodási helye más településen található kérem a gyermekétkeztetési igényüket (amennyiben igényt tart erre) a lakóhelyük szerint illetékes települési önkormányzatnál szíveskedjenek jelezni.

A vecsési tartózkodási hellyel rendelkező tanulóink részre megrendelt ebéd minden munkanapon 11-13 óra között átvehető az iskolában.

Kérem, hogy amennyiben igényt tartanak az étkezésre akkor azt írásban szíveskedjenek jelezni, az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre írt elektronikus levél formájában. A beérkezett igényeket minden esetben írásban visszaigazoljuk, melyben jelezzük, hogy melyik naptól tudjuk a megrendelt ételt biztosítani!

Az így megrendelt étkezés fizetési kötelezettséget von maga után, (Teljes ár 424 Ft/adag, kedvezményes ár – jogosultsági feltételek fennállása esetén: 212 Ft/adag) melynek kiegyenlítése átutalással vagy az intézményünk bankszámlájára az OTP Bank bármelyik fiókjában készpénzbefizetéssel lehetséges. (intézményünknél készpénzben a térítési díj átmenetileg nem fizethető)  

Tájékoztatom, hogy az étkezés március 16-tól minden gyermeknél lemondásra került, ezt követően csak a rendszeres gyermekvédelmi támogatásban részesülő gyermekek, illetve azon gyermekek kapnak ebédet, akinek a szülei a fent leírt módon írásban kérik tőlük.

Mivel még nem tudjuk, hogy ez a rendkívüli állapot meddig tart az étkezési díjkülönbözetek rendezésére (túlfizetés esetén a szülő részére történő visszafizetésre) a későbbiekben – legkésőbb 2020. június 30-ig kerül sor.

 

Kérdés esetén keressenek minket az alábbi elérhetőségeink egyikén:

Erdős Katalin gazdasági ügyintéző (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) Tel: 30-283-19-30

Bársony Edit gazdasági vezető (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) Tel: 30-257-70-40