ÉTKEZÉS
Étkezéssel kapcsolatos ügyintézés: Belán Erzsébet
tel.: 30-257-7014
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kedves Szülők!
Felhívjuk figyelmüket, hogy a gyermek hiányzásának bejelentése nem jelenti automatikusan az étkezés lemondását! Az étkezés lemondása csak a fentebb megjelölt elérhetőségeken történhet.
Étkezés igénylése
- Minden év májusában a már iskolába járó tanulók szülei nyilatkoznak, hogy a következő tanévben igénylik-e az intézményi étkeztetést, továbbá, hogy jogosultak-e valamilyen jogcímen kedvezmény igénybevételére.
- Adott évben induló osztályok a beiratkozáskor jelzik igényüket az étkeztetésre és ugyanakkor jelzik az esetleges kedvezményre való jogosultságot.
Étkezés lemondása
Hiányzás esetén az étkezés lemondható. Abban az esetben, ha a szülő reggel 9 óráig jelzi telefonon, vagy e-mailen a fent megadott ügyintéző felé, hogy gyermekének az étkezést le kívánja mondani, akkor a következő naptól már nem kerül megrendelésre részére a menza, illetve a napközi étkezés és a befizetett díj a következő havi számlában jóváírásra kerül.
A 9 óra után érkezett lemondást csak a tárgy napot követő 2. naptól tudjuk figyelembe venni.
Amennyiben véglegesen kívánják a szülők lemondani az étkezést, akkor azt csak írásban jelezhetik az alábbi lemondási nyilatkozat eljuttatásával.
Étkezési díj befizetése
Az étkezési díj befizetésének határidejét minden hónap első munkanapján az iskola honlapján tesszük közzé, illetve az e-mail címüket részünkre megadó szülők részére értesítést küldünk a a fizetendő összegről.
Az étkeztetés (menza,illetve napközis) befizetésének módjai:
- készpénzes
- banki átutalásos
Az átutalási megbízás közlemény rovatába kérjük feltüntetni a jogcímet, a befizetési időszakot, a tanuló nevét és osztályát.
A kedvezményezett: Grassalkovich Antal Német Nemzetiségi és Kétnyelvű Általános Iskola
Ügyintéző neve, telefonszám, e-mail címe: Belán Erzsébet, +36 30 257 7014;
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Étlap: